NAŠE STORITVE

Želimo si, da bi lokalnim kmetom olajšali prodajo njihovih izdelkov in za njih vzpostavili prodajno mrežo, preko katere bi dosegli tako podjetja, kot končne kupce. Pri odkupu izdelkov ponujamo konkurenčne cene in redno plačilo v roku 30 dni!

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na spodnje kontakte ali nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca.

milk-2474993_1920

ODKUP MLEKA

Mleko odkupujemo od kmetov na območju občine Velike Lašče, Nove vasi, Loške doline in Cerknice. V lanskem letu smo odkupili več kot milijon litrov svežega mleka, ki smo ga pridobili od sedemnajstih proizvajalcev ter so ga od nas v celoti odkupile Ljubljanske mlekarne.

Vedno iščemo nove možnosti povezovanja z lokalnimi kmeti in smo zainteresirani za odkup ekološkega mleka.

Kontakt: Ivan Levstik

Telefon: 041 919 508

ODKUP ŽIVINE

Odkup živine izvajamo na širšem območju osrednje in jugozahodne Slovenije, tako za potrebe lastne klavnice kot za kupce iz Slovenije in Italije. Meso, ki ga odkupimo sami, je "izbrana kakovost Slovenije" in je na voljo v naših poslovalnicah.

V naši ponudbi mesnih izdelkov lahko najdete sezonsko ponudbo svežih in suhomesnih izdelkov, ki temelji predvsem na ponudbi govejega in svinjskega mesa. Po predhodnem naročilu lahko pripravimo tudi meso za večje prireditve. Po predhodnem naročilu je mogoče naročiti tudi ovčetino.

Kontakt: Ivan Levstik

Telefon: 041 919 508

cof
cof

KLAVNICA

Poleg odkupa mesa in zakola za lastne potrebe nudimo storitveno klanje za fizične in pravne osebe. Zakol za lastne potrebe izvajamo izključno na živini iz našega področja, vzrejeno v Sloveniji.  Izvajamo tudi ekološko klanje, za katerega smo primerno certificirani.

Kmetom, ki bi želeli živino pripeljati v našo klavnico, svetujemo, da nas pokličejo in se z nami dogovorijo o možnem terminu. Pred zakolom lahko poskrbimo za ogled na terenu, nato pa kmetom pomagamo urediti potrebno dokumentacijo.

Našo klavnico lahko najdete na naslovu šolska ulica 3, 1315 Velike Lašče. Klavnica obratuje od ponedeljka do petka, med 6. in 14. uro.

Kontakt: 01 78 88 854

Gregor Vesel 
Telefon: 041 244 745

Ivan Rupar
Telefon: 041 429 340

 

ODKUP LESENIH PALET

Tradicija naše zadruge je tudi odkup lesenih palet za naše dolgoletne kupce. Pri odkupu poskrbimo za lasten prevoz z našim vozilom.

Telefon: 041 731 907

palete